Семейство Симпсън са били прави за много през годините. Феновете на

...
Семейство Симпсън са били прави за много през годините. Феновете на
Коментари Харесай

Продуцентът на „Семейство Симпсън“ заяви, че „предсказанията“ на шоуто не са случайност

Семейство Симпсън са били прави за доста през годините. Феновете на шоуто от дълго време са очевидци на качествата на сценаристите да предскажат няколко огромни настоящи събития. От закупуването на 20th Century Fox от Disney до президентството на Доналд Тръмп и по-скоро до лилавото облекло с панталон на вицепрезидента Камала Харис, Семейство Симпсън е в печеливша серия.

Но методът за тяхната магия не е толкоз блестящ или злокобен, колкото почитателите могат да си показват.

„ Е, отговорът, който постоянно давам, и който никой не харесва, е, че в случай че изучавате история и математика, за нас би било безусловно невероятно да не предвидим нещата “, споделя извънредно пред PEOPLE водещият и изпълнителен продуцент Мат Селман.

„ Ако кажете задоволително неща, някои от тях ще се припокрият с действителността и тогава това е математическият детайл. И тогава, историческият детайл е, че в случай че извършите шоу, което се основава на проучване на предишното на нелепостта на човечеството, вие сигурно сте ще предвидим бъдещата нелепост на човечеството, до момента в който потъва от ден на ден в нелепостта, тъй че ние в действителност не мислим за това “, добави той. 

Отбелязвайки, че описът с неща, планувани от сериала (който в момента възлиза на 34 ) е „ изцяло нерегулиран “, Селман – който работи по сериала от 1997 година, започвайки като публицист – споделя, че единственото нещо, което сценаристите „ ненавиждат “, е когато почитателите „ поставете явно подправени изображения онлайн и кажете, че сме планували неща, които не сме. “

„ Беше по-хубаво, когато предсказанията просто предсказваха действителни ужасни събития, а не хората се преструваха, че сме предсказали ужасни събития “, споделя той, добавяйки, че е „ доста депресиращо и обезсърчаващо, че хората желаят магията да е истина толкоз неприятна, че просто стартират “ да вършат сюжети, които в никакъв случай не са се появявали в шоуто.

Семейство Симпсън се сблъскват със гибелта на почивка в първокласен курорт в напълно новия епизод на „ Жълтият лотос “ на Семейство Симпсън, излъчващ се на 6 октомври 2024 година

Семейство Симпсън , основан от Мат Грьонинг, направи своя дебют по FOX на 17 декември 1989 г. Дан Кастеланета , Джули Кавнер, Нанси Картрайт , Йърдли Смит , Ханк Азария и Хари Шиърър допълват главния гласов състав на шоуто.

Сега дългогодишната анимационна стратегия е в своя 36-и сезон, чиято премиера беше на 29 септември с епизод, наименуван „ край на сериала “, предизвиквайки комплициране измежду феновете, които гледаха. Селман се възхищава на „ смелата причина “ на епизода, казвайки: това „ в действителност работи прелестно. “ „ Това, което загубихме в може би очни ябълки за премиерата на линейната телевизия, мисля, че евентуално ще получим някои положителни номера за стрийминг и хората ще си кажат: „ Уау, чух, че това е полуда. Трябва да го ревизира “, споделя той, повтаряйки, че това „ не е край, а просто палав опит с нелепости “.

Има още доста изненади, които новият сезон предлага, макар че Селман счита, че „ дразненето “ на това, което следва, може да има неподходящ резултат.

„ Моето терзание е, че в случай че уведомим някого за тази концепция, преди да бъде излъчена, интернет ще се обърка и ще каже, че „ Семейство Симпсън “ всъщност свършва “, споделя той. „ И тогава по някакъв метод това щеше да се прояви. Щяхме да предвидим нашите известни предсказания – щяхме да предвидим личната си гибел. “

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР